Якісні моделі подових печей від виробника Porlanmaz
При розкручуванні бізнесу з виготовлення хлібобулочних виробів, піци, кондитерських виробів дуже важливо оснастити виробничі цехи якісним сучасним обладнанням. При запланованих великих масштабах діяльності незамінною є подова піч, представлена в каталозі відомого турецького виробника Porlanmaz. Вибрати відповідну нескладно, адже сьогодні в Україні є офіційний представник, на сайті якого пропонуються оригінальні якості та складання агрегатів з відмінною функціональністю, за доступною ціною.
Піч подова хлібопекарська — основні особливості
Таке обладнання, як подова піч для хліба, має ряд важливих нюансів конструкції, якщо порівнювати її з духовими, духовими шафами, пароконвектоматами:
- Варіативна кількість ярусів для завантаження напівфабрикатів. Причому подові печі мають такі системи із незалежним управлінням.
- Наявність спеціального кам'яного поду — пекарського днища. Завдяки цій відмінній особливості піч подова може застосовуватися для виготовлення не тільки хліба, а й різноманітної випічки, піци.
- Наявність вбудованого конвеєра для завантаження — допомагає в рази підвищити продуктивність обладнання при потоковому виробництві при зниженні витрат трудоресурсів та мінімізації контролю процесу з боку людини.
- Різні технології випічки — печі подові хлібопекарські застосовуються при виготовленні різних виробів у гастроємностях, на деках, подах.
Враховуючи габаритні розміри такого обладнання, плануючи купити подову піч для випічки хліба, варто ретельно продумати місце її розміщення.
Печі подові — переваги продукції бренду Porlanmaz
Якщо загалом позначити переваги цього виду обладнання, яке постачається на реалізацію в Україні на дуже вигідних умовах, важливо наголосити на наступних факторах:
- надійність;
- тривалий термін експлуатації;
- абсолютна екологічність;
- високі значення продуктивності;
- багатофункціональність.
Виробник не тільки використовує якісні нержавіючі та жаростійкі сплави сталі для складання всієї конструкції. Днище виготовляється зі спеціального вогнетривкого каменю, який не вступає в хімічні реакції з будь-якими продуктами, виключає процеси окислення.
Будь-яка система проста в управлінні та створена таким чином, щоб користувач мав можливість максимальної автоматизації всіх процесів. Завдяки різноманітності налаштувань технологій випічки, купити піч для пекарні варто й тому, що вся продукція матиме приємну для споживача консистенцію за критеріями м'якості, якості скоринки, рівномірності пропікання. За бажання піч подова електрична може використовуватися навіть для виготовлення різноманітних десертів, бісквітів, тортів.
Відмінний запас робочого ресурсу та чудові показники стійкості до інтенсивних навантажень – ще одна важлива перевага продукції Porlanmaz. Піч комбінована може функціонувати без проблем у безперервному режимі понад 10 годин. А витрати часу виготовлення однієї порції продукції зазвичай перевищують 5 хвилин.
Таким чином, обладнання Porlanmaz — це дійсно найкраще рішення, щоб стабільно збільшувати обсяги виготовлення хлібобулочних виробів, відповідно й прибуток.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
- Ціна: від 932 000 ₴