Тісторозкатувальна машина для закладів громадського харчування
Тісторозкатувальна машина є необхідним устаткуванням для закладів громадського харчування. Бо сучасна харчова промисловість та численні заклади громадського харчування потребують якщо не повної, то часткової автоматизації більшості процесів. Навіть у мініпекарні буде потрібна велика кількість різноманітного обладнання, тим більше воно необхідне на великих хлібзаводах, у піцеріях, на фабриках-кухнях, їдальнях, кондитерських і т.д.
Тісторозкатувальна машина неодмінно стане в нагоді, якщо планується виготовлення різних кондитерських та хлібобулочних виробів, піци, рулетів та тістечок, вареників, пельменів, хінкалі. Відмінний вибір — устаткування від перевіреного роками виробника Porlanmaz. Він пропонує великий асортимент моделей за доступною ціною та відмінної якості, купити які сьогодні без проблем можна в Україні через офіційного представника.
Розкаточна машина для тіста — особливості вибору обладнання
Перш ніж віддати перевагу будь-якій конкретній моделі, необхідно переконатися в тому, що вона відповідатиме вирішенню поставлених завдань. Насамперед при виборі необхідно правильно визначити цілі — з яким саме видом тіста передбачається робота:
- круте;
- листкове;
- прісне;
- дріжджове.
У продажу представлене обладнання з різним набором функцій. Наприклад, є універсальна машина для розкачування тіста, а є спеціального призначення. Якщо в асортименті компанії заявлено кілька різних видів продукції, краще віддати перевагу спеціалізованим професійним агрегатам. Причому потрібно буде кілька різнотипних машин для покриття всіх потреб у виробничому процесі. Так можна буде розраховувати на високу якість випічки за мінімальних витрат сил пекарів. У хлібопекарнях застосовують вузькоспеціалізоване устаткування. Для організації ресторанного бізнесу або невеликого кафе цілком підійде універсальна машинка для розкатки тіста Porlanmaz.
Автоматичні моделі забезпечують максимальне скорочення часу, який потрібен для виготовлення партії продукції. Водночас заощаджуються енергоресурси підприємства. Однак у деяких випадках розумнішим буде вибір напівавтоматичних чи механічних моделей.
Швидкість обертання валків — принципово важливий момент. Якщо потрібно постійно працювати виключно з тонким тестом, то підійде машинка для розкатки тіста електрична з низькою швидкістю ключових робочих органів. Обладнання з високою швидкістю найчастіше застосовується при виготовленні здоби та піци.
Переваги професійного обладнання Porlanmaz
Сучасне обладнання, яке постачається у продаж у всьому світі виробником Porlanmaz, відрізняється такими перевагами:
- дуже гарний запас робочого ресурсу, завдяки якому агрегати надійні, служать тривалий час без необхідності ремонту;
- відмінна функціональність — виробник приділяє велику увагу дрібницям та грамотній комплектації своїх моделей, знаючи про всі нюанси процесів виготовлення тієї чи іншої продукції;
- висока якість комплектуючих та збирання — не тільки будь-яка машина для розкачування тіста, а й будь-які інші види обладнання виготовляються із висококласних нержавіючих сталей;
- простота управління — в каталозі представлені моделі з різним принципом дії, внаслідок чого кожен власник бізнесу має можливість вибрати те обладнання, яке не стане непосильним навантаженням на фінансовий бюджет, але допоможе раціонально оптимізувати всі процеси.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
- Ціна: Ціну уточнюйте