Продавець ФОП Назаренко розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
21 відгук
Все для хлібопекарських виробництв!
+380 (67) 523-56-79
+380 (50) 692-09-38

Шафа остаточного вистоювання

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
clockВідправка з 05 січня 2025
Шафа остаточного вистоювання
Ціну уточнюйте
Під замовленняШафа остаточного вистоювання
+380 (67) 523-56-79
  • +380 (50) 692-09-38
+380 (67) 523-56-79
  • +380 (50) 692-09-38

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Шафа остаточного вистоювання — обладнання, без якого неможливо досягти ідеальної консистенції сировини. В Україні у продажу є обладнання такого типу від різних виробників, проте саме продукція торгової марки Porlanmaz має найвищий попит. Це закономірно, враховуючи оптимальне співвідношення ціни, якості комплектації та надійність запропонованих агрегатів. Замовити будь-яку модель з каталогу можна через офіційного представника онлайн унас на сайті  або телефоном.

Вистійна шафа — призначення

Таке обладнання, як шафа для розстоювання тіста, застосовується для додання тісту та готовим виробам таких характеристик:

  • певна структура та текстура;
  • заданий обсяг;
  • конкретна форма.

Залежно від заявленого асортименту, шафа може успішно застосовуватися для виготовлення подового хліба, батонів, овальних або круглих, формових виробів. Залежно від функціонала обладнання одночасно можна комбінувати кілька видів виробів різної форми в одній шафі.

Переваги шафи для остаточного розстоювання тіста 

Придбання такого обладнання позитивно позначиться на розвитку бренду, адже у продаж будуть поставлятися лише вироби відмінної якості, які будуть зовні привабливими для потенційного споживача. Забезпечується це шляхом наступних особливостей, якими наділена вистійна шафа:

  • немає втрат тепла в процесі вистоювання, що дозволяє підтримувати необхідні стабільні показники вологості та температури під час роботи з тістом різних типів;
  • абсолютна гігієнічність обладнання, оскільки всі компоненти системи виготовлені з якісних марок нержавіючої сталі, абсолютно інертних до взаємодії з хімічними речовинами інгредієнтів складу хлібобулочних виробів;
  • внаслідок внутрішньої системи клімат-контролю не виявляється несприятливий вплив на заготівлі продукції, незалежно від умов довкілля;
  • внутрішня система підсушування виключає прилипання тесту до елементів обладнання.

Будь-яка шафа для розстоювання тіста оснащена елементами керування, які дозволяють безпечно під'єднати її до напівавтоматичної або повністю автоматичної виробничої лінії промислових масштабів. Завдяки цьому всі процеси синхронізуються, що позитивно впливає на показники ККД кожної зміни пекарів.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникТуреччина
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner