Продавець ФОП Назаренко розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
21 відгук
Все для хлібопекарських виробництв!
+380 (67) 523-56-79
+380 (50) 692-09-38
впередназад
Шафа попереднього вистоювання, фото 3
Шафа попереднього вистоювання, фото 4
Шафа попереднього вистоювання, фото 5
Шафа попереднього вистоювання, фото 6
Шафа попереднього вистоювання, фото 7

Шафа попереднього вистоювання

від 284 000 ₴

  • Під замовлення
clockВідправка з 05 січня 2025
Шафа попереднього вистоювання
від 284 000 ₴
Під замовленняШафа попереднього вистоювання
+380 (67) 523-56-79
  • +380 (50) 692-09-38
+380 (67) 523-56-79
  • +380 (50) 692-09-38
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Виготовлення різної хлібобулочної продукції, особливо у великих об'ємах, - процес дуже витратний за часом, що вимагає чіткого дотримання певної технології. Шафа попереднього вистоювання дає змогу поліпшити структуру тіста, надати виробам більшої легкості та м'якості. Тому придбати відповідну під конкретні умови бізнесу модель неодмінно варто.

Принцип роботи шафи попереднього вистоювання тістових заготовок

Робота з тістом будь-якого виду вимагає певної делікатності. Від якості бродіння залежить підсумкова якість готової продукції. Тому потрібно створити певні умови вологості, температури повітря. Саме ці функції і виконує шафа попереднього вистоювання, маючи у своєму пристрої необхідні для цих завдань елементи конструкції.

Залежно від сорту використовуваного борошна і конкретних особливостей обладнання, процес вистоювання буде варіативним за тривалістю. У середньому пекарі орієнтуються на такі значення:

  • при виготовленні виробів із житнього борошна потрібно близько 40 хвилин;
  • при виробництві продукції з пшеничного борошна процес вистоювання відбуватиметься від 40 до 100 хвилин;
  • при роботі зі здобним тістом знадобиться близько 50-100 хвилин;
  • для створення заготовок із булочного тіста вистоювання виконується від 30 до 50 хвилин.

Остаточне рішення приймається залежно від обсягів продукції та продуктивності конкретного обладнання.

Критерії вибору камери попереднього вистоювання

Щоб обладнання в повному обсязі виконувало всі функції, важливо правильно його вибрати. Для цього необхідно орієнтуватися на такі особливості пристрою і характеристики:

  1. робочий об'єм - камера попереднього вистоювання повинна мати відповідні розміри під передбачувані обсяги виробництва;
  2. матеріали обшивки - виробник Porlanmaz використовує при виготовленні своїх моделей тільки високосортні нержавіючі сталі, оскільки вони добре витримують перепади температури, вологості, відповідають нормам санітарної гігієни;
  3. потужність - у пристрої обов'язково буде кілька нагрівальних елементів, від їхньої потужності залежить температура, яка може використовуватися в процесі формування заготовок;
  4. енергоефективність - щоб бізнес був рентабельним, важливо правильно співвідносити реально необхідну потужність і споживання обладнанням кількості електричної енергії.

Також до уваги береться ще низка факторів. Тому, щоб обрати ідеальну шафу, зверніться по консультацію до нашого представника, і він допоможе зробити грамотний вибір у межах визначеного вами бюджету та цілей.

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 284 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner