Тістоміс спіральний
Тістоміс спіральний
Виготовлення різної кулінарної продукції - відповідальний процес, при якому неминуче доведеться застосовувати різну техніку. Тим більше якщо це не домашнє приготування, а організація бізнесу - середнього або великого. Тістоміс спіральний - обладнання, яке застосовується на етапі заготівлі тіста для різних видів хлібобулочних і кондитерських виробів.
Устаткування цього типу представлено в продажу в Україні великою кількістю моделей від різних виробників. Оптимальне рішення - купити спіральний тістоміс від компанії Porlanmaz. Цей турецький виробник відмінно зарекомендував себе на європейському ринку і в країнах СНД. Сьогодні офіційний дилер є і в Україні, завдяки чому є можливість придбати дійсно якісне обладнання для бізнесу за доступною ціною на дуже вигідних умовах. Porlanmaz пропонує не тільки реалізацію своєї техніки в оригінальній, стабільно високій якості. Передбачається і низка супутніх послуг - гарантійне та сервісне обслуговування, що унеможливлює непередбачувані фінансові витрати власника бізнесу з виготовлення хлібобулочної та кондитерської продукції в процесі експлуатації агрегатів.
Особливості застосування та влаштування обладнання
Спіральна тістомісильна машина відрізняється від інших різновидів тим, що основний робочий орган у неї виконаний саме у вигляді гачка спеціальної форми. Ємність, в яку поміщаються продукти для змішування, може бути статичною або ж обертовою, від чого в підсумку залежить і якість готового тіста.
Купити тістоміс такого типу розумно, якщо планується відкрити пекарню, піцерію, кондитерський цех, точку громадського харчування, де пропонуватимуться різні види випічки. Однак варто розуміти, обираючи саме такий тип обладнання, що воно підходить виключно для приготування тіста, з іншими продуктами його використання не передбачено.
Промисловий спіральний тістоміс - вибір і переваги
Плануючи замовити саме таке обладнання, важливо розуміти всі одержувані в результаті переваги. Полягають вони в наступному:
- тістоміс спіральний купити вигідніше, якщо передбачається робота з великими обсягами різних видів тіста, саме спіральний робочий орган буде більш ефективним, ніж вилковий або віночковий;
- висока потужність обладнання обумовлює стабільно однорідну структуру тістової маси, завдяки чому ідеальною і стабільною буде і якість пропонованих виробів за умови дотримання технології виготовлення на всіх інших етапах;
- завдяки особливостям влаштування та зниженню навантаження опору вдається краще наситити масу тіста киснем, воно в підсумку добре піднімається і формується.
Оскільки спіральні тістоміси представлені досить широким каталогом, під час вибору важливо враховувати конкретні принципово значущі характеристики. Це показники потужності, спосіб установки, ємність чаші.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
- Ціна: від 148 480 ₴