Виробництво різної кулінарної продукції - бізнес із високим ступенем відповідальності. Важливо не тільки надати потенційним споживачам цікавий асортимент виробів із тіста та інших продуктів, а й домогтися того, щоб вони були стабільно високої якості. Якщо раніше більшість процесів виконували вручну, то сьогодні є чудова можливість створити автоматичну виробничу лінію, яка складатиметься зі спеціальних машин. Тістоміс вилковий - популярний різновид техніки, яка задіюється в кафе, ресторанах, інших закладах громадського харчування, в цехах з виробництва кулінарної продукції, на заводах. Установка такого обладнання забезпечує масу переваг. Важливо грамотно визначитися не тільки з типом і кількістю доступних функцій конкретної моделі, а й виробником.
Вилковий тістоміс - особливості застосування та влаштування
Таке обладнання відрізняється від інших агрегатів, призначених для змішування різних інгредієнтів і отримання сировинної маси для подальшого приготування, тим, що основний робочий орган такої техніки - це спеціальна вилка. Завдяки цьому продукти змішуються максимально якісно, але делікатно. Незважаючи на те, що, якщо використовується тістоміс для крутого тіста такого типу, час приготування збільшується в середньому в 2 рази порівняно зі спіральними моделями, якість маси на виході буде набагато вищою, бо відбувається якісний процес аерації.
Вилковий промисловий тістоміс для крутого тіста ідеально підходить для роботи з такими видами тіста:
- дріжджове;
- пісочне;
- листкове.
Також його застосовують у процесі приготування фаршу, пюре. У підсумку отримують ідеальні багети, чіабатту, піцу, лаваш, пельмені, однорідні начинки для різних страв кулінарії.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: Ціну уточнюйте